Árajánlat kérés

Free Man Café Hungaria Kft.

HUNGARY, 1141 Budapest, Szugló utca 82.
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adószám: 26270193-2-42
Cégjegyzékszám: Cg. 01-09-321192

Alumínium-öntés, gépi megmunkálási megoldások, szerszámgyártás és 3D-s technológiai megoldások

Amennyiben alacsony áron, jó minőségű alumínium-öntvényeket kíván rendelni, vegye fel a kapcsolatot velünk!

Magasan képzett gépészmérnökeink Önnel együttműködve dolgoznak a prototípus tervezésétől a kész öntvényig – a gyártási folyamat így a kívánt eszközre, gyártási módra, ütemezésre és költségkeretre van optimalizálva.

Aluminium kokilla-, prés-, homoköntés és műanyag fröccsöntés

Kis és közepes, 500-100.000 darabszámot vállalunk, gazdaságos árak mellett. A présöntési tartomány 0,1 és 2 kg közötti, illetve igény szerinti ötvözet-specifikációt alkalmazunk.

Számos helyi szerszámkészítővel működünk együtt, így remek ár-érték arányú szerszámokat készítünk.

Présöntő gépeink 150 és 250 tonnás szerszámzáró erővel működnek, továbbá vibrációs és csiszológépek, fűrészek, fúró- és menetfúrógépek széles palettája áll rendelkezésünkre.

A 2 hektáros telephelyünkön egy 1800 m2-es gyártóüzem kapott helyet, így elegendő hely áll rendelkezésünkre az öntvények tárolásához, illetve Ön raktározhatja termékeit is.

Minden dolgozónk teljes körően képzett a Aluminium kokilla-, prés-, homoköntés és műanyag fröccsöntés, a csiszolás, a fúrás, hegesztés, argon védőgázas hegesztés és az összeszerelés területén, így garantálni tudjuk a termék kiváló minőségét.